referenssit

”Suosittelen Pirkettaa lämpimästi. Hän luo viihtyisiä asiakkaan näköisiä keittiökokonaisuuksia. Pettämätön tyyli ja ihana persoona, joka keskittyy aidosti asiakkaan projektiin. Oma keittiöni suunniteltiin 50-luvun henkeen. Kokonaisuus onnistui yli odotusten sekä ulkonäön että toiminnallisuuden suhteen.”
-Päivi P.

“Pirketta oli mukana uudishankkeessamme jo alusta lähtien. Pirketan ideoima , meidän tarpeisiimme muokattu pohja lähetettiin talotoimittajalle ja näin pääsimme Pirketan kanssa jo alusta lähtien osallistumaan elämämme suurimman hankkeen toteuttamiseen. Pirketta valitsi ja ehdotti kohteemme pintamateriaalit ja värit sekä suunnitteli kaikki kotimme kiintokalusteet sisältäen keittiön, kodinhoitohuoneen, kiintokomerot sekä pesu- ja eteistilat. Pirketan avulla vanhat & rakkaat huonekalumme löysivät paikkansa uudessa kodissa. Lisäksi teimme uusia hankintoja, jotka kauniisti täydensivät olemassaolevaa sisustusta. Voimme vilpittömästi suositella Pirkettaa sekä isoihin että pieniin projekteihin. Kiitos!”
-Anu ja Jukka

“Kiitos laattavalinnoista ja seinäväristä. Tuli hyvät.”
-Jaakko T.


Keittiokuva

Kerrostalon keittiö

Kerrostalohuoneiston keittiö uudistettiin täysin. Tuloksena oli skandinaavisen moderni yhditelmä hiilenmustaa ja vaaleaa puuta. Valoisa tila antoi mahdollisuuden käyttää tummaa väriä isona pintana. Keskelle tilaa rakennettiin saareke, jossa perhe voi nauttia aamu- tai iltapalaa tai koululaiset voivat tehdä läksyjä koulupäivän jälkeen.

Saarekkeeseen sijoitettiin tilavat laatikot, joihin mahtuu helposti isot myslipaketit ja leipäpussit.

Myös pieni viinikaappi on integroitu saarekkeeseen.

Musta komposiittiallas ja musta hana tuovat särmää työtasoon. Yläkaappien taiteovet voi huolettomasti jättää auki kokkailun avuksi. Tavarat löytyvät helposti, mutta ylös avautuessaan ne eivät ole kokin tiellä.


Puutalonkeittio

Puutalon keittiö

Puutalon keittiö rakennettiin täysin uuteen paikkaan vanhassa talossa. Asiakas toivoi suurta yhtenäistä tilaa, johon mahtuu samaan aikaan isompikin joukko.

Haastetta suunnitteluun toi ikkunoiden ja ovien korot sekä niiden sijainti. Suunnittelussa käytettiin luovasti eri korkuisia kalusteita sekä avattiin tila olohuoneeseen, jolloin tilan avaruus korostui entisestään.Tilaan haluttiin myös isot kodinkoneet sekä kylmälaite jääpalakoneella. Nekin löysivät paikkansa.

Värimaailmaksi valikoitui hillityt harmaan ja puun sävyt. Saarekkeen päälle lisättiin kaksi katosta roikkuvaa valaisinta, jolloin saatiin riittävästi valoa myös saarekkeen ääressä työskentelyyn.


Rivitalonkeittio

Rivitalon keittiö

Rivitalon keittiö oli suoraan 80-luvulta ja haluttiin päivittää tähän päivään. Keittiö sijaitsi pohjoisen puolella ja oli kirkkaanakin päivänä “varjossa”. Kiiltävät pinnat sekä ovissa, tasoissa että taustassa arveluttivat aluksi asiakasta. Lopputulos oli kuitenkin huikea! Kattoon upotetut valot saivat keittiön välkehtimään aivan uskomattoman upeasti.

Kylmälaitteet ja astianpesukone ovat integroituina kalusteovien takana. Pienkoneille tehtiin oma pienoisaamiaiskaappi työtason päältä lähtien. Sisälle asennettiin lasihyllyt, pistorasiat ja valot.


Vapaa Ajanasunnonkeittio

Vapaa-ajan asunnon keittiö

Vapaa-ajan asunnon keittiöksi haluttiin kompakti kokonaisuus, jossa kaikki kodinkoneet ovat mahdollisimman piilossa. Jopa liesituuletin näyttää valaisimelta – jota se onkin- tuulettimen lisäksi.

Saarekkeeseen valittiin kaasutaso ja sähköuuni. Kaasupullo sijoitettiin lopulta ulkotiloihin, jolloin saarekkeen oleskelutilaan avautuva puoli vapautui astioille ja kattaustarvikkeille.

Värimaailmaksi haettiin harmaan-puun-mustan-yhdistelmää, joka toistui asunnon muissa osissa.

Katso lisää täältä

Klikkaa avataksesiRipo

Palaute – mikä ihana mahdollisuus!

Haluaisin kuulla mielipiteesi.

Jätä yhteystietosi, mikäli haluat minun olevan yhteydessä sinuun.

    * Pakollinen