me

Mikä on arjen luksusta?

“Jotain ihanaa positiivista, joka säkenöi arjessa”

“Asia tai esine, joka tuo arkeen iloa tai on horisontissa siintävä majakka, jota kohti kurkotella.”

 

arjenluksus on sisustussuunnittelun, keittiö- ja liukuovikalusteiden sekä valikoitujen sisustustuotteiden konseptimyymälä, josta jokainen voi ammentaa kotiin tai työpaikalle arjen luksusta itselle sopivassa mittakaavassa. Onpa haaveesi pieni tai suuri, me autamme sinua toteuttamaan sen. Olipa horisonttisi lähellä tai kaukana, me autamme sinua saavuttamaan sen.

Mitä arjenluksus tarjoaa?

  • sisustus- ja tilasuunnittelua
  • keittiöitä ja liukuovikomeroita / kiintokalusteita
  • liukuoviratkaisuja erityiskohteisiin ( mm. tilanjakajat, vinokatot)
  • lipastoja ja lastenhuoneen kalusteita
  • remontointipalvelua

Valikoimamme tulee jatkossa täydentymään valikoidulla tapettimallistolla sekä sisustustuotteilla.

Olisiko sinulla tai yritykselläsi taitoja tai tuotteita, jotka sopisivat arjenluksukseen?
Etsimme yhteistyökumppaneita , joiden tuotteissa pyritään huomioimaan arjenluksuksen tavoin:

Ekologisuus – pyritään valitsemaan tuotteisiin kestäviä ja hyvintehtyjä ekologisia materiaaleja. Lähiseudulla valmistetut pientuotteet. Suositaan kierrätystä

Esteettisyys – esteettinen tuote tai sisustus kestää katseen ja ajan kulun. Esteettisyys on jokaisen omassa silmässä. Jollekin se on harmoniaa ja selkeyttä, toiselle se on värikästä ja yltäkylläistä.

Eettisyys – suunnittelussa kuunnellaan asiakasta ja vastataan hänen toiveisiin. Valittujen yhteistyökumppaneiden toimintaa ja tuotteita kunnioitetaan.

Elämyksellisyys – haluamme tarjoata asiakkaille tuotteita, jotka lisäävät arjen toimivuutta. Tuovat iloa, kauneutta ja sen pienen ripauksen luksusta arkeen.

Kuka arjenluksusta tarjoaa?

Me KuvaValmistuttuani sisustussuunnittelijaksi Lahden Muotoiluinstituutista työskentelin sisustuksen ja kalustemyynnin parissa pitkään pääkaupunkiseudulla. Palattuani takaisin kotikaupunkiin halusin perustaa keskustaan jälleen perinteisen ns. kivijalkamyymälän, jonne toivotan teidät tervetulleiksi pienissä ja suurissa sisustukseen ja kalustamiseen liittyvissä asioissa.

Kiinnostuitko? Soita 0500 815 328 / arjenluksus

Yhteydenottolomake

    * Pakollinen